Volkan Demirel, Volkan Babacan'a ne söyledi?

Volkan Demirel, Volkan Babacan'a ne söyledi?
Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Başakşehir'e 2-1 yenilmesinin ardından Volkan Babacan'ın yanına gitti ve: "Milli Takım kalesini sen hak ettin" dedi.

Volkan Demirel, 2-1 sona eren Başakşehir maçı sonrası Volkan Babacan ile konuştu.

Volkan Demirel, Sezar'ın hakkını Sezar'a verdi. Başakşehir-F.Bahçe maçı dramatik olaylara sahne oldu. F.Bahçe şampiyonluk ümitlerini, çimlere gömerken, Volkan Babacan kalesine Çin Seddi'ni çekti.

Robin van Persie'nin penaltısını kurtardı. Yaptığı 9 kurtarışla da kariyer rekorunu kırıp, bir anlamda F.Bahçe'nin 4. yıldızı takmasının önüne geçti.

 

Babacan'ın kurtarışları, Demirel'in Fransa rezervasyonunun iptali anlamına geliyordu. Şampiyon takımın kalecisi olarak bir ihtimal Milli Takım'a seçilme şansı vardı ve Başakşehir maçıyla birlikte o ihtimal de ortadan kalkmıştı.

F.Bahçe kaptanı, kendi üzüntülerini bir kenara bırakıp, adaşını maç sonu tebrik etti: "Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi çok istiyordum. Ama performansınla Milli Takım kalesini sen hak ettin. Tebrik ederim. Kale senin. Fransa'da başarılar dilerim. Fransa'da dualarım sen ve diğer arkadaşlarım için olacak."

Babacan da "Senden bu sözleri duymak büyük onur" karşılığını verdi.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.