TFF'den hakem devrimi! Demirören açıkladı..

TFF'den hakem devrimi! Demirören açıkladı..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, önümüzdeki sezon hakem sayısının 6'dan 3'e düşürüleceğini açıkladı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, önümüzdeki sezon hakemlik sistemi konusunda devrim gibi değişiklikler olacağının sinyalini verdi. Saha içindeki 6 hakemin 3’e düşürüleceğini söyeyen Demirören, profesyonel hakem sayısında da artırıma gideceğini ifade etti.

İşte Yıldırım Demirören’in sözleri:

“Hakem sayısını 22’ye düşürüyoruz. 9 profesyonel hakemi de 18’e çıkaracağız. Büyük olasılıkla 6 hakemden 3 hakeme düşüreceğiz. Futbolcular da taraftar da, hakem de hata yapabiliyor. Bu hataların futbolun içini etkilememesi lazım ama oluyor. TFF olarak bu hataları en aza indirmek amacımız. Sürekli hakem hatalarını konuşarak abartmaktan vazgeçmemiz gerekiyor.”

“Biz Gümüşdağ ile kulüpler birliği ile ortaklaşa kararlar alıp çok önemli adımlar atıyoruz. Bunlardan en önemisi Süper Lig A.Ş. Kulüplerin kendi gelirlerini artırmak için çalışması gerekiyor. Bizim de buna destek olmamız gerekiyor. Süper Lig A.Ş ile spornsorluk gelirleri Anadolu kulüplerinde büyük ölçüde artacak. Bunu destekliyoruz. Ortaklaşa hareket ediyoruz ve buna devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.