Köprü altına bırakılan araç tren seferlerini durdurdu

Köprü altına bırakılan araç tren seferlerini durdurdu
Hızlı tren köprüsü altına bırakılan plakasız araç Konya'da paniğe neden oldu.

Konya'da gazı bittiği için hızlı tren köprüsünün altına bırakılan araç paniğe neden oldu. Tren seferleri bu araçtan dolayı durduruldu.

Konya Merkez Selçuklu İlçesi’nde saat 21.00 sıralarında Marangozlar HızlıTren Köprüsü altında plakasız otomobili fark eden çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile bomba imha uzmanı sevk edildi. Araçta bomba olma ihtimaline karşın çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, yol çift yönlü araç trafiğine kapatıldı, Yüksek Hızlı Tren seferleri durduruldu.

TAM ZAMANINDA GELMİŞ

Ekipler inceleme yaparken, bir süre sonra olay yerine gelen 27 yaşındaki Hakkı Yaldız, aracın gazı bittiği için babası tarafından bırakıldığını söyledi. Polislere aracın kendisine ait olduğunu ve plakasının 42 CNY 11 olduğunu belirten Yaldız, "Babam aracın gazı bittiği için burada bırakmış. Böyle olacağını nereden bilebilirdik. Buraya bırakılması tesadüf. Araba kazalı. Boyaya gireceği içinde plakaları sökük. Tam zamanında gelmişim" dedi.

Her ihtimale karşın araçta arama yapan polis ekipleri, otomobili plakasız olduğu gerekçesiyle otoparka çektirdi.

Otomobilin temiz çıkması üzerine saat 21.15’te Konya’dan Ankara’ya hareket etmesi gereken Yüksek Hızlı Tren, 10 dakika gecikmeli olarak gardan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.