Duygun Yarsuvat geri mi dönüyor?

Duygun Yarsuvat geri mi dönüyor?
Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat'ın seçim olması halinde aday olacağı öğrenildi.

Galatasaray'da erken seçim ihtimallerine karşın eski başkanlardan Duygun Yarsuvat'ın güçlü bir ismin aday olmaması halinde başkanlığa aday olacağı iddia edildi.

Galatasaray’da kongre kulisleri yeniden hareketlenmeye başladı... Başkan Dursun Özbek’in erken seçime sıcak bakmaması üzerine harekete geçen eski başkan Duygun Yarsuvat’ın, kulübü olağanüstü kongreye götürmek için kolları sıvadığı, seçim kararı alınması ve güçlü bir adayın çıkmaması durumunda da yeniden aday olmaya hazır olduğu öğrenildi.

DURSUN ÖZBEK’İ SUÇLUYOR

Yarsuvat’ın, kendi döneminde başkan yardımcılarından biri olan Dursun Özbek’in kulübü yönetme biçiminden ve yaptığı birçok icraattan memnun olmadığı, özellikle futbolda yaşanan başarısızlıktan, yanlış kararlar alan eski yöneticisini sorumlu gördüğü belirtildi. Başta üç kupalı Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesi olmak üzere yapılan ve yapılamayan transferlere kadar birçok konuda başkan Özbek ve yönetimini hatalı gören eski başkan Yarsuvat’ın, yakın çevresine kendisine yeniden destek verilmesi halinde başkanlığı tekrar düşünebileceğini açıkça söylediği ortaya çıktı.

CAMİADAN DESTEK VEREN ÇOK

Eski başkan Yarsuvat, daha önce yaptığı açıklamalarda da yönetimin seçime gitmesi gerektiğini dile getirmişti. Türkiye Kupası finali sonrası erken seçim kararı alınmaması durumunda imza toplayarak kulübü olağanüstü kongreye götürme seçeneğini de düşünen eski başkana, camia içinden de birçok önemli isim destek vermeye hazır bir şekilde bekliyor.

DUYGUN YARSUVAT: ‘TARAFTAR TEPKİDE HAKLI’

Radyospor’a konuşan Duygun Yarsuvat, yönetime yönelik taraftar tepkileri konusunda “Taraftar haklı. Onlar kadar ben de üzgünüm. Durumu çok kötü olarak görüyorum. Nasıl düzeleceği konusunda düşünüyoruz hepimiz’’ diye konuştu. Başkan Dursun Özbek’in, yönetimi kurulunu değiştirmek için seçim kararı alması gerektiğini tekrarlayan Yarsuvat, “Galatasaray’da her zaman başkan adayı bulunur” diyerek yönetime mesaj gönderdi. Eski başkan, hoca olarak gönlünün Fatih Terim’den yana olduğunu sözlerine ekledi.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.