Oya Aydoğan hayatını kaybetti

Oya Aydoğan hayatını kaybetti
Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda uyutulan ünlü sanatçı Oya Aydoğan yaşamını yitirdi.

Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu.

Sanatçının pazar sabahı saat saat 07:15 sularında hayatını kaybettiği belirtildi.

Hastaneden yapılan son açıklamada:  "Uyutulmaya devam edilen Oya Aydoğan'ın tekrar çekilen  beyin tomografisinde, ödemin yapılan tedaviye cevap vermediği, yaygın olarak  devam ettiği saptanmıştır. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedavilerin uygulanmasına devam edilmektedir" ifadeleri kullanılmıştı.

OYA AYDOĞAN KİMDİR?

Ortaokulu zamanının Fransız kız ortaokulu olan St. Pulchérie'de okudu. Liseye de St. Michel'de devam etmiştir. Beyazperdeye 1976 yılında giren Aydoğan, 80'li yıllarda sahnelerde de boy göstermiştir. 1989 doğumlu Gurur Aydoğdu isimli bir erkek çocuk annesidir.

8 Mayıs 2016 günü yemek yerken boğazına takılan yemeği çıkartmak isterken fazla zorlayan Aydoğan'ın Aort damarı yırtılmıştır. 12 saat süren ameliyata ve yoğun bakıma kaldıran sanatçının hastane yetkililerince durumunun kritik olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.