Ateş yine düştüğü yeri yaktı

Ateş yine düştüğü yeri yaktı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK’lılarla girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal'ın acı haberi, annesi Bağdagül Bozkurt’a verildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Dağlıca bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğu, altı askerin de yaralandığı kaydedildi. Çatışmada şehit olan 2 yıllık Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal’ın acı haberi Kozlu ilçesi Merkez Mahallesi’nde anne Bağdagül Bozkurt’a verildi.

Bir süre önce eşi Mehmet Kartal’dan boşandığı öğrenilen anne Bağdagül Kartal, karşısında Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi ve askerleri görünce sinir krizleri geçirdi.

“Yavrum gitti” diye feryat eden anne Bağdagül Bozkurt’a ilk müdahaleyi eve gelen sağlık ekipleri yaptı. Şeker ve tansiyon hastası olduğu öğrenilen Bozkurt, evinde baygınlık geçirdi. Şehidin babasının ise İstanbul’da yaşadığı öğrenilirken, şehidin köyde yaşayan diğer yakınlarının da Kozlu ilçesinde yaşayan annenin yanına getirileceği öğrenildi. Evin önüne gelen askerler şehidin annesinin yaşadığı apartmana Türk Bayrağı astı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.