Beyazıt Öztürk Barcelona'ya yerleşti

Beyazıt Öztürk Barcelona'ya yerleşti
Eleştiri oklarının hedefinden bir türlü kaçamayan ve uzun süredir hiçbir yerde görünmeyen Beyazıt Öztürk'ün Barcelona’ya yerleştiği iddia edildi.

Yirmi yıldır sunduğu ‘Beyaz Show'daki performansı eleş tirilen, üst üste yaşadığı olaylar sonrası morali bozulan Beyazıt Öztürk, çareyi yurtdışına çıkmakta buldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü şovmen, Barcelona'ya yerleşti. Sadece çekimler için Türkiye'ye gelen Beyaz, program bitiminde ilk uçakla Barcelona'ya uçuyor. Yaz tatilini de burada geçirecek olan Beyaz, bir süre dinlenip yeni sezonda ekranda olup olmayacağına karar verecek.

MORALİ BOZUK

Yirmi yıldır sunduğu 'Beyaz Show'daki performansı eleştirilen, üst üste yaşadığı olaylar sonrası morali bozulan Beyazıt Öztürk, çareyi yurtdışına çıkmakta buldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü şovmen, Barcelona'ya yerleşti.

SADECE ÇEKİMLER İÇİN GELİYOR

Sadece çekimler için Türkiye'ye gelen Beyaz, program bitiminde ilk uçakla Barcelona'ya uçuyor. Yaz tatilini de burada geçirecek olan Beyaz, bir süre dinlenip yeni sezonda ekranda olup olmayacağına karar verecek.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum