Kim bu İsrail lehine imza atan bürokratlar?

Kim bu İsrail lehine imza atan bürokratlar?
İHH Başkanı Bülent Yıldırım’dan şok açıklamalar. Yıldırım düzenlediği basın toplantısında uzantılı bası bürokratların Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a rağmen İsrail lehine imza attıklarını kaydetti.

İHH Genel Merkezimizde Genel Başkan Bülent Yıldırım Türkiye-İsrail ilişkileri ve Gazze'deki gelişmelerle ilgili düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Davalardan hiç kimse vazgeçmeyecek, kimse bu hakka sahip değildir. Kimse de heveslenmesin” diyen Yıldırım uzantılı bazı bürokratların İsrail lehine imza attığını söyledi.

İSRAİL LEHİNE İMZA

Türkiye ile İsrail arasındaki yakınlaşmaya tepki gösteren İHH Başkanı Bülent Yıldırım, "Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Dışişleri'ne rağmen bazı uzantılı Bürokratlar İsrail lehine, Türkiye adına imza atıyor" diye konuştu. Yıldırım’ın açıklamaları sosyal medyada yeni tartışmaları beraberinde getirdi. Sosyal medyada, “Hem de Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a rağmen! Kim bu İsrail lehine imza atan bürokratlar?” soruları yöneltilirken, İHH’dan daha kapsamlı ve aydınlatıcı açıklamaların beklendiği ifade edildi. 

vd-056.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum