En yakın arkadaşı evinde ölü bulundu!

En yakın arkadaşı evinde ölü bulundu!
Geçtiğimiz 14 Mayıs Cumartesi günü Sarıyer'de bir gecekondunun bahçesinde baygın halde bulunan ve götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden Tahir Küçükel'in futbolcu Arda Turan'ın en yakın arkadaşı olduğu öğrenildi.

Habertürk Gazetesi'nden Müslim Sarıyar'ın haberine göre, Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi Tuncay Artun Caddesi'nde 14 Mayıs Cumartesi günü sabah 07.30 sıralarında yaşanan olayda, aile şirketi olan Küçükel İnşaat'da çalışan 31 yaşındaki Tahir Küçükel, bir gecekondunun bahçesinde yaralı şekilde bulundu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve ambulans gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı'nda bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Küçükel'in kafasında vurma ve düşmeye bağlı kan toplanması (ekimoz) olduğu görüldü. Ameliyata alınan Küçükel, dün sabaha karşı doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KESİN ÖLÜM SEBEBİNİ ADLİ TIP BELİRLEYECEK

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Küçükel'in bulunduğu bahçe duvarının 3.5 metre olduğunu buradan düşmüş olabileceği ihtimalini araştırıyor. Küçükel'in kesin ölüm sebebi ise Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonucuna göre ortaya çıkacak.

ARDA TURAN DUA İSTEMİŞTİ

Arda Turan olay günü twitter adresinden, "Bugün benim için üzücü bir gün. Çok yakın arkadaşım Tahir Küçükel beyin kanaması geçirmiştir. Sizlerden de ismen dua istiyorum" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.