Gökhan Gönül için flaş açıklama

Gökhan Gönül için flaş açıklama
Gökhan Gönül için yeşil ışık yakan başkan Fikret Orman Gökhan Töre için ise “100 milyon euro verirlerse satarım” dedi

Şampiyon Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, dün Lig TV'de katıldığı Maraton programında bomba gibi açıklamalar yaptı.

Bunlardan ön plana çıkanı ise Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transferiyle ilgili soruya Orman'ın verdiği cevaptı. Başkan konuyla ilgili olarak, "Bizim Fenerbahçe'den bir oyuncu almak gibi bir egomuz yok. İyi oyuncuları takıma kazandırmak isteriz. Gökhan Beşiktaş'a gelmek isterse, biz de onu almak isteriz" dedi.

"100 MİLYON EURO'YU VEREN TÖRE'Yİ ALIR"

Gökhan Töre ile ilgili de bir değerlendirme yapan başkan Orman, "Gökhan Töre'nin 3 yıllık daha kontratı var. İyi bir teklif gelirse bütün oyuncularımız gidebilir. Gökhan'a da 100 milyon euroluk bir teklif gelirse satarım. Oğuzhan'ı gelir gelmez almıştık. Çok iyi bir çocuk. Euro 2016'da patlama yapacaktır" diye konuştu

"OĞUZHAN'I LAZİO İSTEDİ VERMEDİK"

Orman, ayrıca Oğuzhan ile aralarında inanılmaz bir sevgi bağı olduğunu belirtip, "Avrupa'ya gitmek istiyor. Ama X bir ligin X bir takımına gidemez. Gidecekse gitsin Chelsea'ye! O tarzda bir kulübe gitmeli. Potansiyeli de zamanı da var. Mesela Lazio istedi. Ne yapacak Oğuzhan, Lazio'da? İtalya Ligi aşağı düşüyor, Lazio da orta seviye bir takım. Ama Juventus'a gidecekse Beşiktaş da ona elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır" ifadesini kullandı.

"ŞENOL HOCA DAHA EVVEL GELSE..."

Başkan, teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş'ta Samet Hoca ve Bilic ile çalıştık. Hepsinin farklı özellikleri var ama Şenol Hoca müthiş bir insan. Beşiktaş'a daha evvel gelseymiş, 5-6 şampiyonluğumuz daha vardı."

FİKRET ORMAN'DAN SATIR BAŞI SÖZLER...

-Şenol hoca, ben ilk geldiğimde de aklımdaydı. Ama o zaman Trabzon'daydı. Yoksa biz hocayı 80'den beri tanıyoruz. İkimiz de Karadenizliyiz. Ne anlattığını kafasını çevirdiği zaman anlıyorum.

-Olcay Şahan'ın yüzü yüzü bize enerji veriyor. Zemine indim, sırtıma bir adam çıktı. Bir baktım Olcay. Bize pozitif enerji saçıyor.

-Genel kurulda konuşmak için konuşuyorlar. Ben de muhalefet liderliği yaptım 8 sene. Hiçbir zaman ahlaksız işler yapmadım.

- Beşiktaş'ın bütçesi yüksek transferleri kaldıracak durumda değil. Satıp, alacağız. İyi bir kadro yapılanması lazım. Aras diye bir oyuncu aldık. Göreceksiniz önümüzdeki sezon Aras'ı.

-Şampiyonluk geldi üstümden bir ağırlık gitti. Futbolcular o ağırlığı aldı. Onlara da üzülüyorum, şimdi Milli Takım'a gidecekler. Ne tatil var ne bir şey var. Çok güzel bir geceydi. Beşiktaş oyuncularının hepsi pırlanta gibi çocuklar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.