Şemdinli’de skandal görüntüler

Şemdinli’de skandal görüntüler
Bölücü terör örgütü PKK’ya mücadelenin doruk noktaya ulaştığı şu günlerde Hakkari Şemdili’de bazı okullarda skandal görüntüler ortaya çıktı.

Şemdinli’de İMKB Anadolu Lisesi'ndeki çekildiği iddia edilen görüntülerde öğrencilerin İstiklal marşı okumadığı ve teröristbaşı Öcalan lehine sloganlar attığı görülüyor.

Bir polis memurunun ortaya çıkardığı bu durum, anlık olarak kaydedildi ve Cumhuriyet Savcılığına ihbar edildi.

İMKB Anadolu Lisesi'ndeki öğrencilerin terör örgüt mensubuymuşçasına attığı  “Biji serok Apo” (Yaşasın başkan Apo) sloganları ileride bu öğrencilerinde terör örgütü üyesi olacağının sinyallerini verdi.

 Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 20 Şubat 1921'de yazdığı İstiklal Marşı'nın yerini “Biji serok Apo” (Yaşasın başkan Apo) sloganları aldı.

videogaleri.gif

ÖRGÜT SLOGANLARI ATIYORLAR

Şemdinli İMKB Anadolu Lisesi'nde yaşanan PKK propagandası görüntüleri PKK’nın gençleri hedef aldığını gözler önüne serdi. Okul Müdürü F.C.'nin Çanakkale için özel program yapma girişimi, öğrencilerin bölücü terör örgütü PKK ve elebaşı Öcalan lehine sloganlar atmasıyla sonuçsuz kaldı.

Şemdinli’de 18 Mart tarihinden bu güne öncelikle İMKB Anadolu Lisesi olmak üzere bazı okullarda İstiklal Marş’ımızın okunamadığı da tespit edildi. Pazartesi ve Cuma günleri okullarda okunan İstiklal Marşı protesto ediliyor ve okunmuyor.

İki hafta öncesinde Şemdinli Emniyet Müdürlüğü İMKB Anadolu Lisesi'nde İstiklal Marşı okunamadığını kanıtlamak adına kamera kaydı yaptı ve ilgili tutanağı tuttu. Okul Müdürü F.C.'nin durumu Savcılık ve güvenlik güçlerine bildirmemesinden dolayı hakkında yasal işlem yapılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum