Rezil programda skandal!

Rezil programda skandal!
Kanal D'nin en çok tepki çeken programı Kısmetse Olur evinde skandal yaşandı. İddiaya göre gelin adayı programdaki partnerinden hamile kaldı.

Kanal D'nin, tüm tepkilere rağmen yayınlanmaya devam eden programı Kısmetse Olur evinin gelin adaylarından Cansel Çördük'ün hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın başından beri Eser West ile ilişkisi olan ve birlikteliklerini dışarıda yaşadıkları hayatta da devam ettiren Cansel Çördük'ün bir süredir erkek adayın evinde kaldığı ortaya atılan iddialar arasındaydı. İkilinin yakınlaşmaların boyutu değişince hamile kaldığı ve çocuğu da aldırmayı düşündükleri de iddia edildi. Cansel Çördük ve Eser'in yarışmanın finali yaklaşması üzerine çocuğu aldırma fikrinden vazgeçtikleri ve Cansel'in hamile olarak yarışmaya devam edeceği belirtildi. Sürekli göz önünde olan çiftin bu denli bir skandala imza atması yapım ekibini de zor duruma düşürmüş durumda olduğu ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.

Öte yandan sosyal medyada da bu durum Kısmetse Olur evinde seks serbest mi sorusunun sorulmаsınа nеdеn oldu. Sosyal medya 'skandallar yarışması аslındа bir sеks evi mi?' gibi iddialarla son iki gündür çalkalanıyor. Binlеrcе sosyal medya kullanıcısı Cansel Çördük'ün hamile olduğuna inanmış bilе vе yоrumlarını dа onа göre yapıyоr.  

772020.jpg

Yarışmadan diskalifiye edilmeleri de söz konusu olan çiftin ilerleyen dönemlerde resmi nikah yapması da beklenen gelişmelerden biri olarak ön plana çıkıyor. Eser ve Cansel'in bu olayına diğer adayların ne tepki vereceği de merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.