İntihara kalkışan genç kendini boşluğa bıraktı

İntihara kalkışan genç kendini boşluğa bıraktı
Manisa'da intihar etmek için çatıya çıkan bir genç, olay yerine gelen annesi "Atla da kurtulayım" deyince atladı.

Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi 3819 Sokak'ta 24 yaşındaki madde bağımlısı İsmail E., iddiaya göre kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle oturdukları apartmanın 5. katına çıktı. İsmail E., kendisini ikna etmeye çalışan polislere ve psikologlara "Bir tek şartla inerim o da annemin buraya gelmesi. Onun yüzünü göreyim hemen ineceğim" dedi.

ANNESİ "ATLA DA KURTULAYIM" DEDİ

Polis, gencin isteği üzerine bazı suçlardan dolayı denetimli serbestliği bulunan ve ManisaAdliyesi'nde çalıştırılan anne Ayşegül E.'yi olay yerine getirdi. Ayşegül E., oğlunu çatıda görünce "Nedir senden çektiğim. Atla da sen de ben de kurtulayım bari" dedi. Bunun üzerine İsmail E. kendini boşluğa bıraktı.

HAVA YASTIĞINA DÜŞTÜ

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı AKS birimlerinin açtığı hava yastığına düşen genç ölümden kurtuldu. Olay yerinde hazır bulunan 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından İsmail E. Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANNESİ FERYAT ETTİ

Öte yandan oğlunu yerde hareketsiz şekilde gören anne Ayşegül E. feryatlar ederken uzun uğraşlar sonucu sakinleştirildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

videogaleri.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.