Bu kez de kışkırtıcılığa soyundu

Bu kez de kışkırtıcılığa soyundu
PKK sevici Aydın Doğan'ın Medyası yine iş başında. Doğan Medyası, PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle yurttan atılan şahsı, "Kürtçe konuştuğu için kovuldu" yalanıyla gündeme getirip halkı galeyane getirmeye çalışıyor.

Aydın Doğan'ın medyası, algı operasyonu yapmaya çalışırken yine suçüstü yakalandı. PKK yandaşı Çetinkaya'nın ‘Kürtçe konuştuğu için' degil terör propagandası yapması üzerine yurttan atıldığı ortaya çıktı.
Aydın Doğan’ın sahibi olduğu DHA, Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan Pınar Çetinkaya adlı bir öğrencinin kaldığı devlet yurdundan “Kürtçe konuştuğu için atıldığını” iddia ederek yine terör propagandası yaptı. Yine Doğan’a ait CNNTURK, Hürriyet ve Posta da bu yalan haberi tüm Türkiye’ye duyurdu. Cumhuriyet, Birgün gazeteleri gibi gibi terör yandaşlarının yanı sıra ve FETÖ’cü medya da Doğan’ın yaptığı algı operasyonuna destek verdi.

PKK sempatizanı çıktı

İşin aslı yurt yönetiminden gelen açıklamayla ortaya çıktı. KYK’dan yapılan açıklamada “P.Ç. adlı öğrenci 17.03.2016 saat 23:40 sularında aynı odada birlikte kaldıkları oda arkadaşları ile tartışarak, devletimiz ve güvenlik güçlerimiz hakkında hakaretlerde bulunmuş, PKK’nın propagandasını yapmıştır. Oda arkadaşlarının kendisini uyarması üzerine onlara yönelik de tehditlere varan ifadeler kullanmıştır. Tartışma sırasında seslerin yükselmesi üzerine yurtta görevli güvenlik görevlisi odaya girerek tartışmalara şahit olmuştur. Pınar Çetinkaya adlı öğrencinin alınan savunması, diğer öğrencilerin şikayetleri değerlendirilerek kurumumuzla ilişiği kesilmiştir” denildi. Ancak özür dilemesi gereken Doğan medyası, bu gerçeğe rağmen yalanını sürdürdü. 

Kuzenleri dağ kadrosunda

Aydın Doğan Medyası’nın masum ilan ettiği Pınar Çetinkaya, dağda Mehmetçiklere kalleş pusular kuran kuzenlerini sosyal medya hesaplarından takip edip, eli silahlı fotoğraflarına övgüler diziyor. Çetinkaya’nın kuzeni U. Ç. Sosyal medya hesabında yer alan, terör örgütünün sözde kamuflajıyla çektirdiği fotoğraf dikkat çekiyor. Diğer kuzeni İ.Ç.’nin ise yaptığı paylaşımlardan, örgütün birçok saldırısında aktif rol aldığı açıkça görülüyor. Kandil’de çekildiği değerlendirilen fotoğraflarda Çetinkaya’nın kuzeni İ.Ç.’nin, üst düzey teröristlerle samimi pozları yer alıyor. Öte yandan ‘mağdur’ olarak ilan edilen Çetinkaya’nın, illegal örgütlere ait birçok sosyal medya hesabını takip ettiği de dikkat çeken diğer unsurlar arasında. İstanbul Emniyeti'ne saldıran canlı bomba Elif Sultan Kalsen’i günlerce savunan dağdaki teröristleri ekranlarına çıkartıp, “ kırmızı fularlı kız” diyerek masum ilan eden Doğan’ın kabarık bir sicili var.

Güneş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.