HairNeva ile Bildiğiniz Tüm Saç Ekim Tekniklerini Unutun!

HairNeva ile Bildiğiniz Tüm Saç Ekim Tekniklerini Unutun!
İnsanları birbirinden ayıran bir çok özellik vardır. Saç bu özellikler içinde en çok çeşitlilik gösteren yapılardan bir tanesidir.

Rengi, şekli, uzunluğu kişiden kişiye farklıdır. Tüm bu doğal çeşitliliğinin dışında insanlar, kendi zevk ve beğenileri doğrultusunda saçlarının görüntüsünü değiştirerek dış görüntülerini tamamlayan bir parçası haline getirirler.

Yapılan değişiklikten ya da genetik özelliklerden dolayı saçlar dökülebilir. Bu yaygın ve sık görülen bir sağlık sorunudur. 

 

Dünya da saç dökülmesi nedeniyle tıbbi yardıma ihtiyaç duyan bir çok insan var. 

Ama artık saç dökülmesi sorunuyla baş edemeyen hastalar için HairNeva var! 

 

hairneva-metinici-image.jpg

 

Heykeltıraş ve Estetik Cerrah Güncel Öztürk'ün yönetiminde kurulan HairNeva Saç Ekimi Kliniği’nde başarıyla uygulanan DHI saç ekimi yöntemi ile yepyeni bir döneme imza atıyor. 

 

Saç ekiminin operasyon sürecinden korkan, saçının tamamını tıraşlamak istemeyen herkesi rahatlatacak bir yöntem olan DHI (Direct Hair Implant) başta Türkiye olmak üzere dünyada sadece birkaç saç ekim merkezinde uygulanabilen FUE tekniği ile saç ekiminin yeni ve çok özel tekniklerinden birisidir. 

 

DHI Saç Ekimi (Direct Hair Implant) tekniği ile yapılan saç ekiminin en önemli özelliği dikiş, iz ve kesi gerektirmemesidir. Bu tekniğin amacı başın arka kısmından ekilmek üzere alınan greftlerin dışarıda bulunduğu süreyi en aza indirgeyerek daha sağlıklı ve güçlü olmalarını sağlamaktır.

 

DHI Saç Ekimi – Detaylı Bilgi İçin Tıklayın

 

 

Öztürk, bu yöntemi şöyle anlatıyor: “DHI tekniğinde saçlar tıraş edilmediği gibi, ekim yapılacak bölgelere herhangi bir kesi yapılmıyor, saç kökleri kullanılan özel uçlu bir kalem yardımıyla direkt olarak ekiliyor. Ekim işleminin tek tek yapıldığı bu teknikte greft’ler, özel iğneler sayesinde daha sık aralıklarla, ardı ardına yerleştirilebiliyor. Yani saç yoğunluğu daha sık olabiliyor. Çok ince bir iğne aracılığı ile saçın doğal çıkış açısına uygun bir şekilde tek tek yuvarlak doğal kanallar oluşturarak saç ekimi işlemi slit ile kanal açılmadan yapılıyor. ”  

 

Dhi saç ekimi tekniğinde kullanılan ince uçlu iğneler sayesinde herhangi bir yara izi oluşma riskini en düşük orana indirir. Teker teker uygulanması gereken çok hassas bir teknik olduğu için bu tekniğin kullanıldığı saç ekim merkezlerinde alanında uzman ve son derece başarılı bir ekip görev alır. Dhi tekniği ile saç ekim işleminde yapılan saç tasarımı en doğal ve en başarılı sonuçlara ulaşır. Doğal saça en yakın, yara izi riski düşük, saç yoğunluğu daha sık, özel iğneler sayesinde iyileşme hızı yüksek, en yeni saç ekim tekniğidir.

 

Sizde dikiş, iz ve kesi olmadan daha gür saçlara, daha sağlıklı ve daha genç bir görünüme sahip olmak istiyorsanız HairNeva'ya gelin ve DHI yöntemi ile tanışın!

 

DHI Saç Ekimi – Detaylı Bilgi İçin Tıklayın

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.