Sıkışan canlı bomba kendini patlattı!

Sıkışan canlı bomba kendini patlattı!
Gaziantep'te operasyon düzenlenen bir hücre evinde sıkıştırılan canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı bildirildi.

Gaziantep'in merkez Çağlayan Mahallesi'nde polisin IŞİD'e ait olduğu iddia edilen hücre evine düzenlediği operasyonda bir terörist üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirerek öldü. 1 terörist de canlı yakalandı.

2 PATLAMA SESİ DUYULDU

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi'ndeki Berber Mustafa Sokak'ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenledi. Operasyon esnasında art arda 2 patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çıkan çatışma çıktı. Operasyon sırasında hücre evinde canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı öğrenildi. Bölgedeki çatışma sürerken, çelik yelekli polis ekipleri ve zırhlı özel hareket polisleri çevrede yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

ŞAMİL TAYYAR TWEET ATTI

Konuyla ilgili AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Gaziantep'te kritik Antalyamaçı sürerken polis, kenti kana bulamak isteyen canlı bombayı evinde bastı, büyük faciayı önledi, şükürler olsun. Operasyonda canlı bomba dışında ölen kimse yok, herkes rahat olsun. Valimizi ve emniyeti bu başarılı operasyondan dolayı tebrik ediyorum." şeklinde tweet attı.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Polis ekiplerinin, operasyon düzenlediği hücre evinde DAEŞ mensuplarını yakalamaya çalışırken canlı bomba kendini patlattı.Kendini patlatan canlı bombanın DAEŞin sözde Gaziantep emiri olan Yunus Durmaz olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum