Kaybolan Mısır uçağının enkazı bulundu

Kaybolan Mısır uçağının enkazı bulundu
Sabahtan beri haber alınamayan Paris-Kahire seferini yapan yolcu uçağının enkazı bulundu.

Uçak,Mısır hava sahasına girdikten kısa süre sonra radardan kaybolmuştu. Sabah saatlerinden beri irtibat kurulamayan Mısır Havayolları'na ait uçakta 66 kişi bulunuyordu. AFP'ye konuşan Yunan havacılık yetkilileri, uçağın Mısır hava sahasındayken Kerpe Adası açıklarında düştüğünü belirtti. Mısır Havacılık Bakanlığı yetkilileri de uçağın enkazının Kerpe yakınlarında bulunduğunu doğruladı.
 
Enkazın bulunmasından bir kaç saat önce de Girit Adası'nın 230 mil güneyinde deniz yüzeyinde, düşen uçağa ait olduğu tahmin edilen turuncu renkli iki büyük plastik parça tespit edilmişti. Öte yandan pilotların uçakta herhangi bir sorun olduğuna dair bildirim yapmamış olmaları, terör saldırısı ihtimalini akıllara getirdi. 
 
MS804 sefer sayılı yolcu uçağında 56 yolcu, yedi mürettebat ve üç güvenlik görevlisi olmak üzere 66 kişinin bulunduğu açıklandı.
 
Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'ndan, Kahire'ye gitmek için yerel saatle 23:09'da havalanan uçağın, 11 bin 280 metre yükseklikte seyir halindeyken, Mısır hava sahasına girdikten kısa süre sonra radarlarla bağlantısının kesildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.