Cübbeli Ahmet Hoca Egemen Bağış'tan helallik mi istedi?

Cübbeli Ahmet Hoca Egemen Bağış'tan helallik mi istedi?
Cübbeli Ahmet Hoca, Kur'an ayetleriyle alay ettiği iddia edilince tepki gösterdiği AK Partili eski Bakan Egemen Bağış'tan helallik istediği iddialarına açıklık getirdi.

Cübbeli Ahmet Hoca, Kur'an ayetleriyle alay ettiği iddia edilince tepki gösterdiği AK Partili eski Bakan Egemen Bağış'tan helallik istedi mi?

Cübbeli Ahmet Hoca bazı internet sitelerinde yayılan bu iddiaya açıklık getirdi. 

Cübbeli Ahmet Hoca, paralel 17-25 Aralık operasyonları sürecinde internete sızdırılan ve Egemen Bağış'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydındaki "Bakara-makara" sözlerini ağır ifadelerle eleştirmişti. 

Cübbeli Ahmet Hoca, Bağış için "Ne adamlara kaldık, ne işlere kaldık! Ne belalara kaldık! Müslümanlardan faydalanmak için dinsizi, donsuzu girmiş aramıza. Biz Müslümanlar niye uyanık olmuyoruz? Niye adamın sicilini araştırmıyoruz?" ifadelerini kullanmıştı.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın geçtiğimiz günlerde Egemen Bağış'ın da hazır bulunduğu bir cenaze töreninde "Zaman zaman birbirimizin hakkında konuşuyoruz, hatalar yapabiliyoruz. Cümleniz hakkınızı helal edin" demesi, Egemen Bağış'tan üstü örtülü helallik istedi şeklinde yorumlanmıştı. 

(Bu sırada Egemen Bağış da kafasını sallayarak "Helal olsun" karşılığını vermişti.)

Cübbeli Ahmet Hoca dün yaptğı açıklamada Egemen Bağış'tan helallik istemediğini, rahmetli olan kişi için helalik istediğini dile getirdi.

17-25 Aralık'tan sonra söylediği sözlerin arkasında durduğunu dile getirdi. 

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklama videosu:

videogaleri.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.