Mario Gomez kararını verdi!

Mario Gomez kararını verdi!
Gösterdiği performansla Beşiktaş'ın şampiyonluğuna büyük katkı yapan Mario Gomez, “Burada benim adıma her şey harika. Bir yıl daha Beşiktaş’ta kalırım” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’taki geleceği büyük bir merak konusu haline gelen Mario Gomez’in, önümüzdeki sezon da takımda kalıp kalmayacağı büyük bir soru işaretiydi.

Herkes, pozitif açıklamalarda bulunan Gomez’in ağzından, kesin ifadeler bekliyordu. İşte o açıklama, önceki gün Vodafone Arena’da düzenlenen kutlamalar sırasında yapıldı! Siyah-Beyazlılar’ın kazandığı şampiyonlukta attığı gollerle büyük pay sahibi olan Gomez’in, müthiş kutlamalar sırasında arkadaşlarıyla birlikte zaferin coşkusunu yaşarken, “Burada gerçekten çok mutluyum. Bu şampiyonluk ve bu kutlamalar gerçekten harika. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Çok mutluyum. Bir yıl daha burada kalırım” dediği öğrenildi.

Taraftar etkisi büyük

Harika performansı sonrasında Almanya Milli Takımı’ndaki yerini tekrar kazanan ve teknik direktör Joachim Löw tarafından EURO 2016 Avrupa finallerinin kadrosuna seçilen 30 yaşındaki forvetin, yönetimle yapacağı görüşmede de bu olumlu haberi kendilerine ileteceği bildirildi. Takımın direkt Şampiyonlar Ligi’ne gitmesinin yanı sıra Kara Kartal’daki muhteşem taraftar atmosferinin yıldız golcünün kalmasında büyük pay sahibi olduğu öğrenildi.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.