O ilk gol gelecek mi?

O ilk gol gelecek mi?
EURO 2016 hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım yarın deplasmanda İngiltere ile karşılaşacak. Milliler daha önce oynanan 10 maçta İngiltere karşısında hiç gol bulamadı.

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım, hazırlık maçında yarın deplasmanda İngiltere ile karşı karşıya gelecek.

Manchester kentindeki City of Manchester Stadı'nda TSİ 19.15'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetecek. Karşılaşmada Deniz Aytekin'in yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mike Pickel, dördüncü hakemlik görevini ise Daniel Siebert yapacak.

EURO 2016'ya, elemelerin en iyi grup üçüncüsü olarak gitmeye hak kazanan ay-yıldızlı ekip, finallere hazırlık kapsamında oynadığı 4 maçta Katar ve Avusturya'yı deplasmanda, İsveç'i Antalya'da aynı sonuçla 2-1 yendi, Yunanistan ile İstanbul'da golsüz berabere kaldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milliler, maç öncesi son çalışmasını bu akşam, müsabakanın oynanacağı City of Manchester Stadı'nda yapacak. Terim, idman öncesi statta basın toplantısı düzenleyecek.

2015 yılını namağlup kapattıktan sonra, 2016'daki 2 maçını da kazanan, 13 maçtır yenilmeyen, son FIFA dünya sıralamasında 13. sırada yer alan Türk Milli Takımı, "futbolun beşiği" olarak nitelendirilen İngiltere karşısında çıkışını sürdürmek istiyor.

Milliler, geçmişte yaptığı 10 maçta 8 yenilgi alıp, 2 kez berabere kaldığı, 31 gol yiyip hiç gol atamadığı, FIFA dünya sıralamasının 10. basamağında bulunan İngiltere karşısında şanssızlığını kırmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.