Fenerbahçe'nin en istikrarlısı Volkan Demirel

Fenerbahçe'nin en istikrarlısı Volkan Demirel
Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon Beşiktaş'ın ardından 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, takımın en fazla süre alan ismi oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon Beşiktaş'ın ardından 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, takımın en fazla süre alan ismi oldu.

Sarı-lacivertlilerin Süper Lig'de oynadığı ilk 32 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkan Volkan, toplam 2 bin 878 dakika sahada kaldı. Bel fıtığı sakatlığı yaşayan Volkan, bu yüzden ligin son iki haftasında forma giyemese de Pereira'nın en güvendiği isim olmayı başardı.

Volkan'ı Mehmet Topal takip etti

Volkan Demirel'i takımın bir başka Türk futbolcusu Mehmet Topal takip etti.  Ligde 33 maçın 31'inde ilk 11'de sahaya çıkan, bir maçta da cezası nedeniyle forma giyemeyen milli futbolcu, 2 bin 785 dakika sahada kaldı.

Sarı-lacivertlilerde Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ı Danimarkalı stoper Simon Kjaer (2 bin 496 dakika) izledi.

Teknik direktör sezonu tamamlıyor

Fenerbahçe'de sezon içindeki teknik direktör istikrarı yine devam etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, son 13 yılda sezon devam ederken teknik direktör değişikliğine gitmedi.

Caner Erkin sadece 13 maç oynadı

Formasını Hasan Ali Kaldırım'a kaptıran ve bu duruma sezonun ikinci yarısındaki Galatasaray derbisi öncesi isyan ederek Pereira'yla tartıştığı için kadro dışı bırakılan Caner, sadece 13 maçta forma giydi.

Volkan Şen ikinci yarı formayı kaptı

Sezonun ilk devresinde 9 maçta sadece 1 kez ilk 11'de oynayan Volkan, ikinci yarıda performansını yükseltti. Pereira, milli futbolcusuna sezonun ikinci yarısında 16 maçta görev verdi. Volkan bu karşılaşmaların 14'ünde ise ilk 11'de sahaya çıktı.

Fernandao, Van Persie'den fazla oynadı

Vitor Pereira, elindeki iki santrafordan Jose Fernandao'ya Süper Lig'de daha fazla forma şansı tanıdı.

İki oyuncu da yirmişer kez ilk 11'de sahaya çıktı. Fernandao sezonu bin 854, Van Persie ise bin 831 dakikayla tamamladı.

Sow ayrıldı

Sezon başında transferin son gününde Birleşik Arap Emirlikleri takımı El-Ehli'ye rekor bir transfer ücretiyle geçen Sow, sarı-lacivertli formayla iki maça çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.