Beşiktaşlı futbolculardan daha çok kazandı!

Beşiktaşlı futbolculardan daha çok kazandı!
Beşiktaş’ta şampiyon olan futbolculara 100’er bin Euro (335 bin TL) prim verileceği açıklanırken, Gaziantep’i ligde tutan Sergen Yalçın'ın için ise bu ödülün fazlasını kazandığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gaziantepspor’un başına kurtarıcı olarak getirilen Sergen Yalçın, takımı hedefe ulaştırdı. Güneydoğu ekibi genç hoca yönetiminde oynadığı 3 lig maçında elde ettiği 4 puanla ligde kaldı. Sergen ise bunun karşılığında önemli bir ücret kazandı. Takımı kümede tuttuğu için daha önce yapılan anlaşmaya göre başarılı çalıştırıcının 150 bin Dolar (450 bin TL) aldığı öne sürüldü.

Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ta futbolculara 100’er bin Euro (335 bin TL) prim verilirken, Sergen Yalçın sadece 3 maçta bu rakamın fazlasını almış oldu. Sergen, Antalyaspor galibiyetinin ardından, “Benim anlaşmam 3 maçlık. İstanbul’a dönüyorum. Önümüzdeki sezonun planlamasıyla ilgili henüz netleşen bir durum yok” ifadelerini kullanmıştı. Gaziantepspor yönetiminin ilerleyen günlerde yeni sezon için Sergen Yalçın’la bir görüşme yapacağı öğrenildi.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.