FETÖ’nün Hakan Fidan kini

FETÖ’nün Hakan Fidan kini
FETÖ/PDY’nin 7 Şubat 2012’den beri hedef aldığı MİT Müsteşarı Hakan Fidan’a olan kini bitmek bilmiyor.

FETÖ’nün yeni tetikçi gazetesi Yarın’a Bakış, Binali Yıldırım ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan arasında ciddi bazı ayrılıklar olduğu iddia etti. İktidarla girdiği mücadelede mağlup olan FETÖ medyasının iddiasına göre Binali Yıldırım, 2014’te başbakanlığını engelleyen isim olarak Hakan Fidan’ı görüyor.

Yıldırım oğlunu kumar, eniştesini rakı sofrasında gösteren fotoğrafların da Fidan tarafından sızdırıldığını düşünüyor, bu nedenlerden dolayı Fidan ile beraber çalışmak istemiyor.

İşte FETÖ medyasının internet mecrasında dolaşıma sürdüğü haberin ilgili kısmı:

FİDAN’DAN NASIL KURTULACAKLAR?

Hakan Fidan’ın MİT’in dışına çıkarılması, muhtemelen Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç, Abdullah Gül, Ali Babacan’ın yörüngesine bir başka ağır topun katılması anlamına geleceğinden, Fidan’dan nasıl kurtulanacağı bilinmiyor.

‘TEMAYÜL YOKLAMASINDA DAVUTOĞLU’NUN ÜSTÜNDEYDİ’

Yıldırım 2014 kurultayında temayül yoklamasında kendisinin Davutoğlu’nun üstünde çıktığını, ama önüne Fidan’ın takoz çıkarıldığını bilindiği iddia ediliyor. Bir diğer ifadeyle Davutoğlu’nun başbakanlığa giden yolunun Fidan tarafından açıldığına inanıyor Yıldırım. Bir başka rivayete göre de 2014 kurultayı öncesi Erdoğan Yıldırım’ı yanına çağırıp “Kardeşim, temayülde üsttesin, ama bu yolsuzluk skandalı şu dönemde çok baş ağrıtacak” demiş.

Her şeye rağmen Saray, Fidan’ın ‘içeride’ bırakılmasının, dışarıya atılmasından daha iyi olduğuna inanıyor. Olası Fidan-Davutoğlu ortaklığını Saray düşünmek dahi istemiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum