Yavuz Bingöl'ün Erdoğan sevgisini kumara bağladılar

Yavuz Bingöl'ün Erdoğan sevgisini kumara bağladılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti iktidarını övücü açıklamalarından dolayı malum medyanın hedefinde olan türkücü Yavuz Bingöl'le ilgili bu kez de "kumar" iddiasında bulunuldu.

Sosyal demokrat kimliği ile bilinen Yavuz Bingöl geçtiğimiz günlerde Sabah'ın eki Günaydın'a verdiği röportajda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini şu sözlerle ortaya koymuştu: "Erdoğan'la olan yakınlığım bazılarının ağrına gitti. Erdoğan'ı sevmek suç mu? Ben kendisinin duruşunu seviyorum. Son nefesime kadar yanındayım".

Bu sözleri üzerine Sözcü, Cumhuriyet gibi gazetelerde Yavuz Bingöl'le ilgili "İşte Yavuz Bingöl'ün Erdoğan sevgisinin nedeni" haberleri yayınlandı.

yavuz-bingol-kumar.jpeg

Sözde haberlerde, Yavuz Bingöl'ün Kıbrıs'ta kamur masasında çekilmiş fotoğrafına dikkat çekilerek, kumar borcu olduğu ileri sürüldü.  Haberlerde "Türkücü Bingöl'ün sık sık kumar oynadığı için büyük miktarda kumar borcunun olduğu, ekonomik sıkıntıları nedeniyle Erdoğan'a yakın olduğu iddia ediliyor" denildi.

Bunlara odatv de katıldı.

Yayınlarından ötürü adı "karanlık oda" olarak anılan odatv, Yavuz Bingöl'ün fotoğrafını kullanıp "Kötü alışkanlıklarınız mı var? Kumar borcunuz nedeniyle siyasette savruluyor musunuz? Üzülmeyin odakitap var" diye yazdı.

oda-tv-yavuz-bingol-gorseli.jpg

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum