İşte Şota'nın görüştüğü takım

İşte Şota'nın görüştüğü takım
Türkiye'de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çalıştıran Şota Arveladze'nin yeni takımı belli olmak üzere.

Son olarak 2015'te bordo-mavili ekibi çalıştırmasının ardından boşta olan deneyimli teknik adamın, hayatını Türkiye'ye yakın bir yerde sürdüreceği öne sürüldü.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dün gece oynanan UEFA U-17 Avrupa Şampiyonası'nın final maçının sürpriz bir konuğu vardı. Portekiz'in İspanya'yı penaltılarla yenerek kıtanın en büyüğü olduğu karşılaşmayı, 8KM Stadı'nda Şota Arveladze de takip etti.

Maddi konularda ufak pürüzler

Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak mücadeleye geldiği belirtilen 43 yaşındaki teknik adamın asıl geliş amacının ise bu olmadığı belirtildi. Azeri basını boşta olan Şota'nın Neftçi Bakü'yle görüştüğünü duyurdu. Taraflar arasında anlaşmanın yakın olduğu, ufak maddi pürüzlerin kaldığı, bunun ardından Şota Arveladze'nin Neftçi'nin yeni hocası olacağı ifade edildi.

'Teklif gelsin, bakarız'

Öte yandan Gürcü hoca maç sonrasında basın mensuplarının sorularına cevap verdi. 'Azerbaycan'da takım çalıştırır mısınız?' sorusuna 'Davet olsun, bakarız' cevabını veren Şota, bu ülkede futbol hayatını sürdürmeye sıcak baktığını açıkça da dile getirmekten çekinmedi. Şu an Neftçi Bakü'nün başında geçici görevlendirmeyle bulunan teknik direktör Vali Gasimov'un kontratının da sona ermek üzere olduğu öğrenildi.

(Yeni Şafak)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.