Fenerbahçe'ye Markovic önerisi

Fenerbahçe'ye Markovic önerisi
İstikrarsız bir performansı olan Markovic için Liverpool, “Gelişimi açısından 1 yıl daha Fenerbahçe’de devam etmesini istiyoruz” diye haber gönderdi.

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Lazar Markovic'in gelecek sezon hangi kulüpte forma giyeceğiyle ilgili ilginç bir haber İngiltere'den geldi.

Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Liverpool, Fenerbahçe'ye "Oyuncunun gelişimi için gelecek sezon sizde kiralık olarak kalmasını uygun buluyoruz. Sizin de planlarınıza uyarsa bir yıl daha Fenerbahçe forması giyebilir" şeklinde haber gönderdi.

PEREİRA: İYİ BİR ALTERNATİF

Teklif için Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Kadromuz için iyi bir alternatif olur" dedi. Markovic, geçen sezon 27 Eylül'deki Beşiktaş, 29 Ekim'deki Osmanlı ve 5 Şubat'taki Antalya maçlarında 3 ayrı sakatlık yaşamıştı. Tedavi için Portekiz ve İngiltere'ye giden Sırp futbolcu, 76 gün Samandıra'dan uzak kalmıştı. Ancak dün ani bir gelişme oldu.

FİNALDE KADRODA OLABİLİR

F.Bahçe'nin kayıp yıldızı, sezon biterken sakatlığını atlattı ve antrenmanların yıldız ismi oldu. Nani'nin sakatlıktan çıktığı, Volkan Şen ve Alper Potuk'un Milli Takım'dan döneceği ortamda Portekizli teknik adam Pereira, Markovic'i Galatasaray ile oynanacak final için kadroya almaya karar verdi. Sırp yıldız 11'de olmasa da kulübede silah olarak bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.