“Eden ettiğini buluyor!”

“Eden ettiğini buluyor!”
Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan, geçmişte Necmettin Erbakan için “Yolu yolumuzdur” denilip bıraktığı mirasa sahip çıkmayanların bugün aynı kaderi yaşadığını köşe yazısında dile getirdi.

Ceyhan, Ak Parti’de önce Abdullah Gül ve Bülent Arınç’ın, şimdi de Ahmet Davutoğlu’nun partiden dışlanmasını “Eden ettiğini buluyor!” yorumuyla köşesine taşıdı. Erbakan hocaya yapılan haksızlık karşısında seslerini yükseltmekten çekinipte çareyi başka mecralarda arayanların bugün kendilerinin de aynı muameleye tabii tutulduğunu vurgulayan Ceyhan, “Erbakan hocamız ile “yollarını ayırmayı” marifet sayanlar ve bu politikaya destek verenler bugün aynı sorunu yaşıyorlar! Bugün de kendileri ile yollar ayrılıyor!” şeklinde konuştu.

İşte Zeki Ceyhan’ın köşe yazısından satır başları:

DÜN Erbakan hoca yalnız bırakılırken “yalnız bırakanları” alkışlayanlar ve onların “peşine takılanlar” sanmışlardı ki kendileri hiç yalnız bırakılmayacak!

Ama bugün görüyorlar ki kendileri de yalnız bırakılıyorlar!

“Kurduğumuz parti bu parti değil” diyorlar! Ya da, “Bize vaat edilen bu değil” diye ağlaşıyorlar!

Bunlarla yetinmeyip aralarından, “Baskı rejiminin sonu hazin olur” diye ahkâm kesenler de çıkıyor!

Biz de, “Etme-bulma dünyası” diyoruz!

Dün “yalnız bırakanları” sorgulamayanlar, “Bu yaptığınız ayıptır” diyemeyenlerin bugün “ağlaşmaya” hiç haklarının olmadığını düşünüyoruz!

Biliyoruz ki “yalnız bırakılanlar” sadece onlar olmayacak! Devamı da gelecek bu işin! “Yalnız bırakanlar” da “yalnız bırakılıncaya” kadar sürecek!

Yani yaşadığımız hiçbir “yalnız bırakma” son yalnız bırakma olmayacak!

Her yalnız bırakmayı bir yenisi izleyecek! Bugün büyük gösteriler ile iş başına getirilen ve alkışlanan tipler de yarın yalnız bırakılacaklar!

Erbakan hocamız ile “yollarını ayırmayı” marifet sayanlar ve bu politikaya destek verenler bugün aynı sorunu yaşıyorlar! Bugün de kendileri ile yollar ayrılıyor!

Bir kenara itilip, üzerlerine çizgiler çekiliyor! Yaşlarına-tecrübelerine bakılmadan en acımasız şekilde eleştiri oklarının hedefi haline getiriliyorlar!

Dedik ya eden ettiğini buluyor!

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum