Simon Kjaer Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Açıkladı..

Simon Kjaer Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Açıkladı..
Chelsea'ye transfer olacağı yönünde söylentiler olan Kjaer önemli açıklamalarda bulundu.

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Simon Kjaer Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası finalinde Antalya'da Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma öncesi Goal İngiltere'ye konuşan Simon Kjaer ise takımda mutlu olduğunu ayrılmaya niyeti olmadığını söyledi.

Daha önce çıkan haberlerde Danimarkalı oyuncunun Chelsea'ye gidebileceği yönünde dedikodular çıkmıştı. Konu hakkında konuşan Kjaer, "Bu yaz Fenerbahçe'den ayrılma gibi bir hedefim yok ve kesinlikle yeni bir takım aramıyorum" dedi.

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve taraftarın tutkusunu sevdiğini söyleyen Kjaer, "İstanbul ailem ve benim adıma yaşamak için harika bir yer" dedi.

"Fenerbahçe'ye gelme sebebim..."

Kupa finali ile ilgili de konuşan Kjaer, "Fenerbahçe'ye gelme sebeplerimden biri kupa kazanmak. Türkiye Kupası, bu sezonu kupayla tamamlamamız için bizim son şansımız." diye konuştu. Kjaer, Fenerbahçe'de geçirdiği ilk yıldan dolayı çok mutlu olduğunu da dile getirdi.

Danimarkalı oyuncu, taraftarların harika olduğunu da ifade ederken, "Bu tarz bir baskı bizim ayaklarımızın yere daha sağlam basması için yardımcı oluyor" diye konuştu. 

​Simon Kjaer, sezon başında Lille'den Fenerbahçe'ye 8 Milyon Euro'ya transfer olmuştu.

(Goal.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.