Ülkücüler: FETÖ gölge etmesin yeter, başka ihsan istemez!

Ülkücüler: FETÖ gölge etmesin yeter, başka ihsan istemez!
CIA taşeronu FETÖ nereye el atarsa asit gibi orayı yakıyor, tuttuğu her şeyi kurutuyor. Kurumları birbirine katan, Türkiye’nin altını üstüne getiren FETÖ medyasının MHP kurultayına da el atması bizzat MHP Genel Başkan adaylarının tepkisini çekiyor.

MHP Genel Başkanlığına aday olan bütün isimler daha sürecin başında bile FETÖ tehlikesinin farkına vararak Paralel Yapı ile aralarına mesafe koymuşlardı.

Adaylardan Sinan Oğan, genel başkan olması halinde değil Paralel Yapıya MHP içerisinde göz yummak kapılarından dahi geçirmeyeceklerini vurgularken, Meral Akşener de Paralel Yapı’ya yardım ve yataklık edenlerden dahi hesap soracağını açıklamıştı.

Ümit Özdağ ise Paralel Yapı’nın en büyük mağdurlarından olduğunu kaydederek, “Ergenekon dosyasına adı karıştırılan bir isim olarak benim Paralel Yapı ile anılmam komik olur” demişti. 

Fakat giriştiği eylemler, kurduğu kumpas ve tezgahlarla pek çok ismi ve kurumu şaibe altında bırakarak mağdur eden FETÖ alışkanlıklarından vazgeçmiyor.

Bugün de kayyum atanan Zaman’ın yerine kurulan Yarına Bakış adlı FETÖ bülteninde Mustafa Ünal MHP kurultayını diline doladı.

Yazdığı yazılarla kurumları mikser gibi karıştıran Ünal, MHP kurultayında AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etkisi olacağını ileri sürdü.

Ünal’ın iddialarına tepki gösteren ülkücü yorumcular ise “MHP’nin MHP’lilere bırakılmasını” istiyor.

Milliyetçi Hareket’in kendi göbeğini kendisinin kesebileceği olgunluk ve tecrübeye sahip olduğunu kaydeden yorumcular, "Bizim ne Paralel Yapı’nın, ne de başka bir partinin veya şahsın desteğine ihtiyacımız yok. Gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz. Ülkücü camia her şeyin farkındadır.” ifadesinde bulundular.      

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.