Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bunu da yaptılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bunu da yaptılar!
Daha önce Peygamber Efendimize hakaret içeren yayınlar paylaşan Ekşi Sözlük adlı sosyal paylaşım sitesi, bu gün yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a alçakça saldırdı.

Metro Turizm’de bir muavinin uygunsuz davranışını bahane eden ekşi sözlükteki sözde yazar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak alçakça saldırılarda bulundu.

Ekşi sözlük adlı sözde sitenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “dindar nesil yetiştireceğiz diyordu malum hırsız katil kişi.” küfürlerini eden sözde yazarın hakaretlerini aynen yayınlaması dikkatlerden kaçmadı. 

İşte ekşi sözlükte yayınlanan o aşağılık ifadeler:

"dindar nesil yetiştireceğiz" diyordu malum hırsız katil kişi. dindar nesil'in ne anlama geldiğini zaten yavaştan görmeye başlamıştık, zamanla daha da iyi görmüş olduk. hırsız, katil, tecavüzcü, sapık, insanlık düşmanı, bilhassa kadın düşmanı, paradan başka bir şeye önem vermeyen, ruhuna paraya satmış kişiliksiz, haysiyetsiz bir nesil.... o uğursuz cümle kurulduğundan beri yaşananlar başka bir şey düşündürmüyor.”

vd-076.gif

HZ. MUHAMMET’E DE HAKARET ETMİŞLERDİ
Ekşi Sözlük’te daha önce Hz. Muhammet’e de hakaret içeren bir tanımlama oluşturulmuştu. ‘Hazreti Muhammed’ tanımlamasına yorum ve yazı yazan yüzlerce kişiden bazılarının, Peygamberimiz hakkında alaycı ve hakarete varan kelime ve cümleler kurması suç olmasına rağmen, Ekşi Sözlük tarafından yayınlanmıştı. Peygamberimize hakaret eden sayfa TCK’nin 175. maddesinde yer alan "dini inançları ve kişileri alaya alma" kapsamına giriyor. Türk Ceza Kanunu ve internet suçlarıyla ilgili yasalarda suç olmasına rağmen, Ekşi Sözlük’te ki hakaretlerle ilgili henüz yasal bir işlem yapılmadı.

Yargının ve TİB’in bu alçakça saldırı karşısında ne yapacağı merak ediliyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum