İki ayrı ilden şehit haberleri geldi!

İki ayrı ilden şehit haberleri geldi!
Nusaybin'den gelen haberlere göre PKK'lıların düzenlediği saldırıda 2, Tunceli'de ise 1 asker şehit oldu, 1'i Tunceli'de 8'i Nusaybin'de olmak üzere 9 güvenlik görevlisi de yaralandı.

 

Nusaybin'de sürdürülen operasyonlar sırasında PKK'lıların el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Nusaybin İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı ve hendek kazan, barikat kuran, el yapımı patlayıcı tuzaklayan PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonlar bugün de sürdürüldü.

BİR UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Operasyonlar sırasında bugün Fırat Mahallesi'nin Çağçağ Ceddesi üzerinde PKK'lıların el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Yaralı asker Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İlçede PKK'lıların etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürüyor.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lıların güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcıyı infilak ettirerek düzenlediği saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi.

2 ASKER ŞEHİT 8 YARALI

Saldırıda şehit olan uzman çavuşun yanı sıra ağır yaralanan ve Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırıda 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. Yaralıların durumlarını iyi olduğu ifade edildi. Bugün 1 asker ile 1 polisin şehit olduğu Nusaybin'de güvenlik güçleri PKK'lılar etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor.

TUNCELİ'DE 2 ASKER YARALI

TUNCELİ'nin Ovacık İlçesi Kuşluca Jandarma Karakolu yakınlarında koruma görevi yürüten güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler keskin nişancı tüfeği ile açtığı ilk ateşte 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.