Kağıt toplayıcısı babanın içler acısı hali yürek burktu!

Kağıt toplayıcısı babanın içler acısı hali yürek burktu!
İstanbul Ataşehir’de kağıt toplayıcısı olan babanın çocuklarını arabanın arkasında oturttuğunu görenler ne yapacaklarını bilemedi. 2 küçük çocuğun içler acısı hali görenlerin yüreklerini acıttı.

Dün İstanbul'da çekilen fotoğrafı görenlerin yürekleri burkuldu. Kağıt toplayıcısı babanın çocuklarını arabasının arkasına oturttuğu fotoğrafta çocukların içler acısı halini görenler ne yapacaklarını bilemedi.

İÇLER ACISI HALLERİ YÜREK BURKTU

Kağıt toplayarak geçimini sağlayan Ayhan Aydın isimli vatandaşın, çocuklarını kendilerine kıyafet yardımı yapacak bir hayırseverin yanına götürmeye çalışması çocuklar için her türlü hijyenden uzak tehlikeli bir yolculuğa yol açtı. Ara sokaklarda ilerlerken kameralara yansıyan görüntülerde iki ufak çocuğun bir kağıt toplama arabası üzerinde ilerledikleri görüldü. 

Kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde baba Aydın, kağıt toplayıcılık yaparak geçimini sağlamaya çalıştığını belirtti. Günlük 20-30 lira kadar para kazandığını, kazancının ancak kiraya yetebildiğini anlatan baba Aydın, bir hayırseverin çocuklarına kıyafet yardımı yapacağını, çocuklarını hayırseverin yanına götürdüğünü belirtti. 

1663271.jpg

Henüz yeni bir bebeği olduğu için eşinin evde kalmak durumunda olduğunu belirten baba Ayhan Aydın, “Burada bir abi 'çocuk eşyaları vereceğim' dedi, onun için geldik” dedi. Bir süre kendisine kıyafet yardımı sözü veren vatandaşı Ayhan Aydın, aradığı kişiyi bulamayınca çocuklarını da alarak yoluna devam etti. 

ÇOCUKLAR İÇİN TEHLİKEYE YOL AÇTI 

Öte yandan çaresiz babanın çocuklarını kağıt arabasında taşıdığı görüntüler ufak çocuklar için tehlikeye yol açtı. Her türlü hijyenden uzak olan kağıt arabası üzerindeki çocuklardan birinin elini yere uzatması tehlikeye yol açtı.

videogaleri.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum