Hollanda basınından Van Persie - Sneijder kıyaslaması

Hollanda basınından Van Persie - Sneijder kıyaslaması
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali, Hollanda basınında da yer aldı.

Galatasaray'ın, Alman yıldızı Lukas Podolski'nin attığı gol ile karşılaşmayı 1-0 kazanarak kupaya ulaşması Hollanda basınında, "Olde Riekerink'in ilk zaferi" manşeti ile okuyuculara aktarılırken, Hollandalı teknik adamın Galatasaray ile başarılı bir dönem geçirdiği ve herkesin Fenerbahçe'yi favori gösterdiği maçta Sarı-kırmızılı takımın kupayı kazandığı belirtildi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in de geçirdiği sakatlık ve kupa maçı sonrası yaşadığı sevinç ile ilgili haberler yapan Hollanda basını, "Sneijder'den çılgın sevinç gösterisi" başlığını attı. Hollandalı yıldızın kaburgasında yaşadığı sakatlık sebebiyle oyunun ikinci yarısında sahaya çıkamadığını da belirten Hollanda basını, Sarı-kırmızılı takımın kupayı kazanması sonrası Hollandalı oyuncunun sahada çılgınlar gibi sevindiğini ve Fenerbahçe aleyhine tezahüratlar yaptığını yazdı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Robin van Persie'den de bahseden gazeteler, "Van Persie için sezon kupasız bitti" manşetini attı. Hollandalı forvetin dün oynanan Galatasaray karşılaşmasında da bekleneni veremediğini belirten Hollandalılar, "Van Persie Türkiye'de bir türlü istenen performansa ulaşamadı" ifadesini kullandı.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.