Servis şoförü 9 yaşındaki çocuğu taciz etti

Servis şoförü 9 yaşındaki çocuğu taciz etti
Antalya'da bir ilkokulda 2.sınıf öğrencisi 9 yaşındaki kız öğrenci S.A.'ya cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen servis şoförü E.U., tutuklandı.

 

Muratpaşa İlçesi’ndeki İstiklal İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi S.A., geçen Nisan ayında birkaç kez eve geç gelince anne E.A.U. şüphelendi. Son durakta inen kızının, servis şoförü E.U.’nun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söylemesi üzerine E.A.U., polis merkezinde şikayetçi oldu. Okul yönetimi şoförün işine son verirken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlattı.

SERVİS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen E.U., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Okuldaki diğer öğrenci ve veliler taciz olayını kendilerine gelen tanık olmaları yönündeki tebligatla öğrendi. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke,"Amacımız bu türlü ahlaksızlığı sona erdirmek. Gereken yapılıyor. Evlatlarımızı kimse istismar edemez" dedi. Adının açıklanmasını istemeyen ve aynı servisle yeğeninin okula gidip geldiğini söyleyen öğrenci halası ise, "7 yaşındaki yeğenimi de tanık olarak mahkemeye çıkaracaklar. O servisten en son inen yeğenim olsaydı, belki aynı şeyle karşılaşacaktı" diye konuştu.

ŞOFÖRÜN AİLESİ: "İFTİRA"

Çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen E.U’nun yakınları ise olayın iftira olduğunu söyledi. E.U.’nun herkes tarafından sevilen biri olduğuna dikkati çeken yakınları, "Böyle bir şey yapacağına ihtimal bile vermiyoruz. Konu önce sulh ceza hakimliğinde görüldü ve takipsizlik verildi. Ancak daha sonra ailenin iddiası ile konu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne intikal etti ve E.U. tutuklandı. İlk duruşmada tahliye olmasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.