Galatasaray taraftarı Obradovic’in suratına tükürdü

Galatasaray taraftarı Obradovic’in suratına tükürdü
Bu akşam oynanan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe basketbol maçında bir taraftar Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic’in suratına tükürdü.

Spot Toto Basketball Ligi play-off yarı final maçı 65-63 sarı-kırmızılıların galibiyetiyle sonuçlanırken maçın yankıları da sürüyor.

“BU KÜSTAHLIK CEZASIZ KALMAMALI”

Karşılaşmanın son periyodundan önce sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı maç 15 dakika dururken, maçtan sonra ise Fenerbahçe’den Abdi İpekçi’de oynanan maçla ilgili çok sert bir açıklama geldi.

Sarı-lacivertliler Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Koçu Zeljko Obradovic’in suratına bir Galatasaray taraftarının tükürdüğünü ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

"Fenerbahçemiz ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçının dördüncü periyodundan önce çıkan tribün olayları sebebiyle maç bir süre durduruldu.

Olayların en büyük skandalı ise Başantrenörümüz Zeljko Obradovic’e yapılan saygısızlıktı.

Dünyaca ünlü antrenörümüz Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı.

Yarı final serisinin Ülker Sports Arena’da oynanan ilk 2 karşılaşmasında herhangi olay yaşanmazken; yıllardan beri Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı"

GALATASARAY CEPHESİ: BUNU YAPAN İNSAN DEĞİL

Öte yandan konuyla ilgili Galatasaray Odeabank Koçu Ergin Ataman da kişisel twitter sayfasından bir açıklama yaptı ve şunları söyledi;

“Değerli meslektaşım Obradovic'in fotoğrafını şimdi gördüm. Bunu kim yaptıysa insan değil. Bu olayı şiddetle kınıyorum!!!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum