"Hayatımın en büyük gecesiydi"

"Hayatımın en büyük gecesiydi"
A Milli Takım, Karadağ karşısında beklentilerin uzağındaydı ama genç oyuncu Emre Mor'un performansı taraftarı mest etti.

Teknik direktör Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan ve ilk kez milli formayı giyen Emre Mor, 46'da Volkan'ın yerine oyuna girdi. Takımı birçok kez hücuma çıkaran ve şık hareketleriyle adından söz ettiren 18 yaşındaki futbolcu, Avrupa Şampiyonası öncesi futboluyla umut verdi.

HAYATIMIN EN BÜYÜK GECESİYDİ

Milli takımda ilk defa forma giyen genç oyuncu Emre Mor, ay-yıldızlı formayı giydiği için çok mutlu olduğunu söyledi. A Milli Futbol Takımı, Euro 2016 öncesi Antalya'da Karadağ ile oynadığı hazırlık maçında Mehmet Topal'ın 90+4'te gelen golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Milli formayı ilk defa giyen 18 yaşındaki Emre Mor, karşılaşma sonrası çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Milli takımda yer aldığım için çok mutlu ve gururluyum. Benim için çok büyük bir gündü. Belki de hayatımın en büyük günüydü. Burada etrafımda çok güzel inşalar var. Çok mutluyum. Kendi oyunuma odaklanan birisiyim, bunu yaptım ve takımıma yardım etmek için çaba harcadım" dedi.

Euro 2016, yorumunun sorulması üzerine genç oyuncu, "Fransa'ya gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum, henüz belli değil. Umarım giderim" şeklinde konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.