MİT Müsteşarı Hakan Fidan görevden alınacak mı?

MİT Müsteşarı Hakan Fidan görevden alınacak mı?
Günlerdir konuşulan MİT Müsteşarı Hakan Fidan görevden alınacak mı sorusunun cevabını Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş verdi.

Milli Güvenlik Kurulu'nda, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevden alınacağı konusunun konuşulduğu iddialarına ilişkin bir soru üzerine Kurtulmuş, MGK'da böyle bir konunun gündeme gelmediğini ifade etti.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı devam ederken, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Milli Güvenlik Kurulu'nda, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevden alınacağı konusunun konuşulduğu iddialarına ilişkin bir soru üzerine Kurtulmuş, MGK'da böyle bir konunun gündeme gelmediğini ifade etti.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevden alınacağı iddiası sorulan Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, "MGK toplantısında böyle bir konu gündeme gelmedi. Sayın MİT Müsteşarımız Hakan Fidan MGK'nın başından sonuna kadar toplantıda bulundu. Kulislerdeki konuşmalara göre hareket edemeyiz" diye yanıt verdi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.