Fikret Orman'dan taraftara transfer müjdesi!

Fikret Orman'dan taraftara transfer müjdesi!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapacağı transfer sayısını açıkladı.

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ta, kulüp başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve maksimum 3-4 oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

Şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde kupa ile Anadolu turuna çıkan Orman, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde taraftar derneğinin kahvaltısına katıldı.

Yapılan etkinlikte, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen ve taraftarlarla bir araya gelen Orman, yeni sezona yönelik transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Orman, çok fazla transfer yapmayacaklarını vurgulayarak, "Güzel transferler yapacağız. Transfer sezonu başladı ama biz açıklamaya 15 gün sonra başlarız. Bizim zaten çok fazla transfere ihtiyacımız yok. Zannediyorum maksimum 3-4 oyuncu alacağız." diye konuştu.

Bandırmaspor'u PTT 1. Lig'e çıktığı için tebrik eden Orman, şunları kaydetti:

"İki kupayı burada buluşturduk. Bazı il ve ilçelerle derneklerimizle, taraftarlarımızla, ramazan ayı başlangıcına kadar kupamızla birlikte, bir arada olacağız." dedi.

Bir gazetecinin "Bandırmaspor'a futbolcu verir misiniz?" şeklindeki sorusuna Orman, "Şartlar iyi olursa neden olmasın." cevabını verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Başkanı Mirza ise yaptığı açıklamada, "Orman'ı şampiyonluk kupasıyla Bandırma'da görmekten son derece memnunuz. Fikret başkanın yöneticilik anlayışını, mütevazılığını, spor yöneticiliğine bir seviye getirmesini ayrıca kutlarım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.