İzmir'de Başkan Erdoğan sloganı

İzmir'de Başkan Erdoğan sloganı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyetle birlikte İzmir'e gitti. Erdoğan, havalimanında vatandaşlara seslendi.

BİNALİ YILDIRIM: YOLLARI BÖLERİZ, ÜLKEYİ BÖLDÜRMEYİZ

"Yolları böleriz ülkeyi böldürmeyiz.

İzmir'den yükselen ses birliğin, bütünlüğün ve bağımsızlığın sesidir.

İzmir'i artık hizmet yoksunluğundan mutlaka kurtaracağız. Başladığımız 35 projeyi bitireceğiz.

Biz Kemal Paşa ile gurur duyuyoruz, İzmir ile gurur duyuyoruz. Benim için hayatımın dönüm noktası 2011 yılının Mart ayıdır. İzmir'den milletvekili adayı gösterildiğim zaman biraz endişelenmiştim. Çok bilmediğim, daha önce bulunmadığım bir şehre gidiyorum. Acaba nelerle karşılaşacağım? Ancak İzmir'e gelince bu coşkuyu görünce, "İzmir benim şehrim" dedim.

İzmir deyip geçmeyelim. İzmir ilk kurşunun atıldığı şehirdir, İzmir Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı şehirdir. Ama İzmir ne yazık ki son 20 yıl içinde maalesef gelişmesini tamamlayamadı. İzmir geri kaldı. Ama hiç merak etmeyin, sizlerin hizmet açığını ortadan kaldıracak ve İzmir'i tekrar İstanbul ile yarışan il yapmaya kararlıyız.

İzmir'i İstanbul'a bağlayan otoyolu, Osmangazi Köprüsü'nü tamamladık, 30 Haziran'da açıyoruz. Hayırlı olsun. 2 yıl sonra Bursa-İzmir arası da bitmiş olacak. Böylece 3 saatten az bir sürede İstanbul'da olacağız.

Ankara'dan hızlı trenin sesi Afyon'dan Uşak'a doğru emin adımlarla ilerliyor. Hızlı tren de İzmir'e geliyor, hayırlı uğurlu olsun. Zannetmeyin ki İzmir'in çılgın projesi de geliyor. Nasıl Konak Tüneli'ni yaptıysak, Körfez geçişini de mutlaka yapacağız. Konak ile Karşıyaka'yı birbiri ile birleştireceğiz.

ERDOĞAN: TERÖRÜN VE UZANTILARININ SON ÇIRPINIŞLARI..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

"Biraz gecikmeli de olsa bugün sizlerle bir aradayız. İzmir Milletvekilimiz Başbakan Binali Yıldırım Bey ve sizlerle İzmir'de bulumuş durumdayız. Yarın Efes tatbikatında bulunacağız. Bu tatbikat bugüne kadar olanlardan daha zengin ve güçlü bir tatbikat olacaktır."

"Dün Fethin yıldönümünü çok farklı kutladık. Devlet milletle buluştu. Diyarbakır'da ve Kırşehir'de de aynı şekildeydi."

"Sevgili İzmir şunu unutmayın. Bölücü terör örgütünün bu son çırpınışlarıdır. Bunların uzantılarının da son çırpınışları olacaktır. İnşallah bu devlet, hükümeti ile birlikte siyasetin dilinden anlamayana parlamentoda dersini verdi. Önce kaçanlar sonra 376'nın içinde yer aldı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir."

"BİZ SADECE RABBİN HUZURUNDA EĞİLİRİZ"

"Biz beşerin önünde eğilmeyiz. Biz sadece ve sadece Rabbimizin huzurunda rükuda eğiliriz. Bize başkası asla yakışmaz. Bugüne kadar eğilmedik bundan sonra da eğilmeyeceğiz."

"GEÇMİŞİNDE KAN OLAN ONLAR"

"Ne dedik gidiyoruz, gece gündüz dedik. Rahmetli Menderes ne dedi son söz milletindir dedi. Biz ne dedik son karar da milletindir dedik. Fakat bunu anlamayanlar var. Ne diyorlar Bizim kanımızı dökersiniz diyorlar. Bu adamlara şöyle demek lazım. Bizim geçmişimizde kan yok. Sizin geçmişinizde kan var. Siz Rahmetli Menderes'i ipe gönderenlersiniz. Bu İzmir bu Ege bu ifadelerin hesabını en kısa zamanda soracaktır. Niye parlamento değil de kan. Nerede demokrasi nerde parlemento. Bizim tek derdimiz var o da sandık."

"Bayramdan önce Osmangazi Köprüsünü açacağız"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum