Başbakan müjdeleri sıraladı

Başbakan müjdeleri sıraladı
Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in çılgın projesini unutmadığını ve mutlaka körfez geçişi projesinin hayata geçirileceğini söyledi. Yıldırım İzmir'e hızlı tren sözü de verdi.

 

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in son 20 yılda hizmette geri kaldığını söyleyerek bu hizmet açığının ortadan kaldırılacağını söyledi. Yıldırım, İzmir için projelerinin olduğunu ifade ederek tüm projelerin birer birer hayata geçireceklerini müjdeledi.

Binali Yıldırım, seçim bölgesi İzmir'de vatandaşlara seslendi. İşte Yıldırım'ın o sözleri:

"İzmirli kardeşlerim buluşacak, hasret giderecek. İzmir deyip geçmeyelim. İzmir ilk kurşunun atıldığı yerdir. İzmir, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı yerdir. Ne yazık ki son 20 yıl içerisinde gelişmesini maalesef tamamlayamadı. İzmir geri kaldı. Hiç merak etmeyin, İzmir'in hizmet açığını ortadan kaldıracak, İstanbulla yarışan bir il yapmaya kararlıyız.

İşte şimdi İzmir'i İstanbul'a bağlayan Osman Gazi Köprüsü'nü tamamladık, 30 Haziran'da açıyoruz. İzmir'den üç saatten daha az bir sürede İstanbul'da olacağız. Ankara'dan gelen hızlı trenin sesi duyuluyor. Hızlı trende İzmir'e geliyor, hayırlı uğurlu olsun. Zannetmeyin ki çılgın projeyi unuttum. Körfez geçişini mutlaka İzmir'e getireceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.