Gorilin ölümüne sebep olan çift suç makinası çıktı!

Gorilin ölümüne sebep olan çift suç makinası çıktı!
ABD’de bir hayvan bahçesinde kafese giren dört yaşındaki çocuğu kurtarmak için goril’in öldürülmesinin yankıları gittikçe büyüyor.

Kafese giren dört yaşındaki çocuğu kurtarmak için 17 yaşındaki goril Harambe'nin öldürülmesi olayında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

  Çocuğuna sahip çıkmayan çiftin sabıka kaydında pek çok suç olduğu ortaya çıktı. ABD'de bir hayvanat bahçesinde kafese giren çocuğu kurtarmak için goril Harambe'nin öldürülmesinin yankıları sürüyor.

videogaleri.gif
 

Çocuklarını gözden kaçıran ve Harambe'nin öldürülmesiyle sonuçlanan olay yüzünden çocuğun anne-babası Deonne Dickerson ve Michelle Gregg çiftine eleştiri yağıyor.

Çocuğun babası Dickerson'un son 10 yıl içerisinde hırsızlık, ateşli silahla işlenmiş suçlar, haneye tecavüz gibi eylemlerden sabıka kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Çiftin dört çocuğu var ve en küçük çocukları Ocak ayında dünyaya gelmiş. Baba Dickerson'un ayrıca 2006 yılında bir uyuşturucu kaçakçılığından bir sene hapse mahkum edildiği bildirildi.

1-258.jpg

'HARAMBE İÇİN ADALET'E 115 İMZA

Çocuğun anne ve babası olayın sorumlusu olarak sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kalsa da onlardan farklı düşünenler de var. Bir kesim hayvanat bahçesi yönetimini böyle durumları önlemek için bariyer koymamakla suçlarken başka bir kesim gorilin dikkatinin yemekle dağıtılarak silah olmadan da çocuğun kurtarılabileceğini savunuyor.

2-259.jpg

Hayvanat bahçesi yöneticisi ise yaptığı açıklamada, "Bir daha aynı durumda kalsam aynı kararı verirdim" diye konuştu.

3-166.jpg

Change.org'da 'Harambe için adalet' imza kampanyasını şimdiye dek 291 bin kişi imzaladı. 17 yaşındaki goril Harambe kafese giren çocuğu 10 dakika kadar sürükledikten sonra vurularak öldürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum