Kılıçdaroğlu ve Demirtaş Gezi'yi ballandıra ballandıra anlattı

Kılıçdaroğlu ve Demirtaş Gezi'yi ballandıra ballandıra anlattı
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP eş başkanı Demirtaş bugün gerçekleştirilen grup toplantılarında Gezi terörizmine övgüler yağdırdılar.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partilerinin grup toplantılarında Gezi parkı olaylarını ballandıra ballandıra anlattılar.

"GEZİ BİTMEYEN BİR SÜREÇTİR"

Konuşmasında Gezi olaylarına da değinen Demirtaş, "Gezi direnişi o gün yaşandı ve bitti, bundan sonra da her yıl anması yapılacak, hayır. Gezi başlamış ve bitmeyecek bir süreçtir." diye konuştu.

CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu da gezi terörizmini savundu ve kamu binalarının yakılmasını, milyonlarca dolarlık zararı görmezden geldi. "3. yılında gezi direnişine selam olsun" dedi. 

"OLAY AĞAÇ DEĞİL"

Ve Gezi'nin 3. yıldönümü. İstanbul'da yerel yönetimler fuarımız vardı. Kadıköy'de miting yapacaktık. Taksim'e çıkan binlerce çocuğumuz bize dediler ki o mitingi yapmayın bize Taksim'i açın dediler. Ben de mitingi iptal ettim ve kimse eline CHP bayrağı almadan Taksim'e gidecek dedim. Bunu yaptık. Ben Taksim meydanında zekasını aklını sesini bilgisini kullanan bütün gençlere şükran duyuyorum. Olay 2 ağaç değil binlerce ağaç!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum