Talipleri her geçen gün artıyor!

Talipleri her geçen gün artıyor!
Emre Mor'un menajeri genç oyuncu için bir Avrupa kulübüyle 10 milyon Euro'ya anlaştığı öğrenildi.

Babası Uşaklı bir gurbetçi, annesi ise Makedonyalı olan ve Danimarka’da dünyaya gelen 19 yaşındaki Emre Mor, Ay-Yıldızlı formayla 45 dakika oynadığı Karadağ maçındaki performansıyla göz kamaştırmıştı. 
 
Taliplileri ikiye katlanan Emre Mor’un, Türkiye’den gelen tekliflere kapıyı kapattığı öğrenildi. Devre arasında Mustafa Denizli’nin G.Saray’a getirmek için çok uğraş verdiği Emre Mor, 500 bin Euro’luk fark yüzünden Sarı- Kırmızılı kulübe kazandırılamamıştı. Danimarka’nın Süper Ligi ekiplerinden Nordsjaelland’de forma giyen Emre Mor, Milli Takım’a seçilmesinin ardından Beşiktaş’ı da peşine takmış, ilk maçta herkesi büyüleyince Fenerbahçe de peşine takılmıştı. 
 
Ancak Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan’ın yakın çevresine “Emre’nin kariyer planlamasını yaptık. Gelen teklifler var ama Türkiye’yi düşünmüyoruz. Emre Mor, Avrupa’da yoluna devam edecek. Birçok teklif aldık. Ancak çok önemli bir kulüple imza aşamasına geldik” dediği bildirildi. 
 
REKOR KIRACAK 
 
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Manchester United ve Manchester City’nin ilgilendiği iddia edilen oyuncunun adı, Almanya’da ise Borussia Dortmund ile anılıyor. Emre Mor için kesenin ağzını açan ve imza aşamasına gelen dev bir kulübün, 10 milyon Euro’ya yakın bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Emre, bu rakama transfer olması halinde Danimarka’dan bonservisine en fazla para ödenen futbolcu olarak tarihe geçecek. Fatih Terim, Emre Mor’un yetenekleri için “sıra dışı” ifadesini kullanmıştı.
 
(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.