Fenerbahçe'de imzalar atılıyor!

Fenerbahçe'de imzalar atılıyor!
Fenerbahçe'de Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün takımda kalması için gereken ne varsa yapılmasına karar verildi.

Yıllık 2.5 milyon euro teklif edilen Topal’la anlaşma sağlandı. Gönül’e de aynı ücret önerilecek, maç başılarla oyuncunun geliri 3 milyon euroyu geçecek.

Sarı-lacivertli yönetim kurulu geçtiğimiz gün gerçekleşen toplantıda bu oyuncuların kadroda tutulması için gereken her şeyin yapılmasını kararlaştırdı. Bu çerçevede iki futbolcu ile Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 öncesi anlaşma sağlanması hedefleniyor.

Mehmet Topal ile belli bir noktaya gelen sarı-lacivertli yönetim, 2.5 Milyon euro garanti para ve maç başı ücret önerdi. Tecrübeli futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağlansa da imza için birkaç ufak detay kaldı. En geç hafta sonuna kadar Mehmet Topal’ın resmi anlaşmaya imza atması bekleniyor.

Fransa’ya kalmasın

Durumu daha zor gözüken Gökhan Gönül’e de, Mehmet Topal tarifesi uygulanacak. Fenerbahçe’den 2.8 milyon euro garanti ücret isteyen futbolcuya 2.5 milyon euro önerilecek. Ayrıca maç başları ile Gökhan’ın toplam kazancı 3 milyon euroyu geçecek. Beşiktaş’ın hedefindeki Gökhan Gönül’e yapılan ilk görüşmede yıllık 1.7 milyon euro önerilmişti.

Sarı-lacivertli yönetim, Caner Erkin’in ayrılmasından sonra diğer kanat beki Gökhan’ın da kaybedilmesi durumunda büyük sıkıntı yaşanacağını düşünüyor. Bu sebeple Gökhan’ı kadroda tutmak için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda.

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül için kulübün mali şartlarını zorlayan yönetim, Avrupa Şampiyonası’nda iki futbolcunun kafasının rahat olmasını istiyor. Bu nedenle en kısa sürede iki yıldızla da nikah tazelenmesi hedefleniyor.

A Milli Takımı ile birlikte Fransa’ya gidecek olan Mehmet Topal, Avrupa Şampiyonası öncesinde Fenerbahçe ile anlaşma sağladı.

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.