''Türkiye'ye Gidiyoruz'' kampanyası

''Türkiye'ye Gidiyoruz'' kampanyası
Londra Başkonsolosluğu, başlattığı ''Türkiye'ye Gidiyoruz'' adlı kampanyayla Türkiye'ye seyahat eden turist sayısında artışı amaçlıyor.

Türkiye'nin Londra Başkonsolosluğu, İngiltere'den seyahat eden turist sayısının artırılması amacıyla ''Türkiye'ye Gidiyoruz'' adlı bir kampanya başlattı.

Bu sebeple Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, İngiltere'de faaliyet gösteren turizm acentaları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkonsolosluk binasında yapılan toplantıda, İngiltere’de yaşayan Türk vatandaşlarının yaz tatillerinde Türkiye’yi ziyaret etmeleri ve Türkiye'ye İngiltere’den seyahat eden turist sayısının arttırılması için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Toplantıda, İngiltere’de yaşayan Türk vatandaşlarının Türkiye’nin birer temsilcisi olduğu ve Türkiye ile bağlarının her daim güçlü tutulması anlayışıyla hareket etmesi gerektiği vurgulanırken Türkiye hakkında çeşitli sebeplerle olumsuz bir görüntü oluşturmak isteyen çevrelere karşı söz konusu girişime İngiltere’deki Türk toplumunun destek vermesi beklendiğinin altı çizildi.

Türkiye'ye karşı olumsuz havayı yıkmak için...

Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar, Büyük Britanya'da yaşayan yaklaşık yarım milyon nüfusluk Türk vatandaşı ve soydaşın Türkiye turizmine büyük katkı sağlayabileceğini ifade etti. Yorulmazlar, Türk vatandaşlarının tatillerini Türkiye’de geçirmeyi tercih etmeleri kadar İngiltere’deki sosyal ve profesyonel çevreleri Türkiye’yi ziyaret etmeye yönlendirmelerinin de bu anlamda önemli bir adım olacağına dile getirdi.

Londra'da faaliyet gösteren Right Holidays'in yöneticisi Sinan Aydın, toplantıda, yaz aylarında artan uçuş fiyatlarının minimize edilebilmesi ve ailelere yönelik indirim yapılabilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Tulip Holidays'in sahibi Itır Sökmen de İngiltere'deki Türk vatandaşlarının Türkiye'de tatil yapma konusunda tedirgin olduklarını söyleyerek Londra'dan Gaziantep'e direk uçuşları olmasına karşın son yaşanan olaylardan sonra endişe içinde olduklarını ekledi.

turkiyeye_gidiyoruz_kampanyasi_1464879997_8563.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.