Barcelona yeni transferi duyurdu!

Barcelona yeni transferi duyurdu!
Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez, takımdan ayrılacağı konuşulan Mascherano ve transferi edileceği iddia edilen Denis Suarez hakkında konuştu.

Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez, Katalanya merkezli spor gazetesi Mundo Deportivo'ya konuştu.

Robert Fernandez, Villarreal'e geri satın alma opsiyonlu sattıkları Denis Suarez ile ilgili olarak, "Villarreal'e bir bilgi mesajı geçtik. Onlar, 1 Temmuz'da Denis Suarez'i tekrar kadromuza katacağımızdan haberdarlar. Denis Suarez transferi bitti." dedi.
 
Geçtiğimiz yaz ve sezon ortasında transfer etmek için uğraştıkları Nolito hakkında gelen soruya Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez, "Nolito için çok uğraştık ancak daha fazlasını da yapamazdık. Bu konuda, şu an herhangi bir bilgi veremeyeceğim. Başka kulüplerin oyuncuları hakkında konuşmam doğru olmaz." yanıtını verdi.
 
Juventus'a transfer olacağı söylenen Javier Mascherano ile ilgili gelen soruya ise Fernandez, "Javier Mascherano ile Barcelona arasında yeni bir anlaşma yapıldı. O, Barcelona için çok önemli bir oyuncu ve burada devam edecek. Onunla devam eden kontratı üzerien de konuştuk. Aramızda bir fikir birliği oldu. Barcelona'da kalacağını biliyor." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
 
(Sporx)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.