Fatsa ilçe başkanından Bahçeli'ye anlamlı cevap!

Fatsa ilçe başkanından Bahçeli'ye anlamlı cevap!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener’e destek verdiği için görevden aldığı Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz, Bahçeli'ye anlamlı bir cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görevden aldığı Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz,“Bizi görevden almış olabilirsiniz. 30 Mayıs günü Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce vatan evladının gönlünden nasıl alacaksınız”dedi.

"ŞAHSİ MENFAATLERİMİZİ İÇİN DEĞİL!"

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz, Devlet Bahçeli’ye tarihi bir cevap verdi. Yılmaz: "MHP Fatsa İlçe Başkanlığı'nı kâğıt üzerinde feshedenler! Ben ve yönetici arkadaşlarım siyasi ikbal ve şahsi menfaatlerimiz için değil, milletimizin ve devletimizin yüksek menfaatlerini korumak ve kollamak için MHP adına Fatsa'da siyaset yapmaya özen gösterip umudunu yitirmişlere umut, dertlilere deva olmak için siyaset yaptık. Yapmaya da Allah ömür ve yetki verdiği müddetçe devam edeceğiz. Bugün kâğıt üzerinde bizi görevden almış olabilirsiniz. Ancak 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nı doldurmuş binlerce vatan evladının gönlünden almış olabilecek misiniz?" diye konuştu.

YENİÇAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.