Devlet Bahçeli Koray Aydın’la neyi görüştü?

Devlet Bahçeli Koray Aydın’la neyi görüştü?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, olağanüstü kurultayda aday olacağını açıklayan Koray Aydın ile gizli görüşmeler yaptığı kaydedildi.

Daha önceki açıklamalarında diğer muhalif adaylardan Koray Aydın’ı farklı tuttuğunu açıklayan Devlet Bahçeli’nin Koray Aydın’la gizli görüşmeler yaptığı iddia edildi. 

AK Parti’nin Fuat Avnisi olarak bilinen ve paylaştığı özel mesajlarla dikkat çeken Başkentçi, Devlet Bahçeli’nin Koray Aydın’la gizlice görüştüğünü ileri sürdü.

Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in Bahçeli’yi destekleyen il ve ilçe başkanlarıyla bir görüşme yaptığını da ifade eden Başkentçi, paylaştığı twitte “Koray Aydın ile Devlet Bahçeli'nin gizli görüşmeleri.” diye yazdı.

Başkent kulislerinde Devlet Bahçeli’nin yeni yol haritasını belirlediği A ve B planlarını hazırladığı kaydediliyor. İddialara göre, Bahçeli’nin A planının “Muhaliflerin sayısını artırarak kendisini genel başkan seçtirmek”; B planının ise “Kendisinin seçilememesinin belirgin hale gelmesi halinde Koray Aydın’ı tercih etmek” şeklinde olduğu belirtiliyor.

Başkentçi’nin twitleri şöyle: 

1-070.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum