Minibüs devrildi:6 ölü, 4 yaralı

Minibüs devrildi:6 ölü, 4 yaralı
Diyarbakır'da bir minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti 4 kişi de yaralandı.

 Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 30'uncu kilometresindeki, Karayakup Köyü yol ayırımında bugün saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Şanlıurfa'dan memleketleri Hakkari'ye dönmek üzere yola çıkan Salar ailesi fertlerini taşıyan 30 E 1073 plakalı minibüs, sürücü 24 yaşındaki Sadık Salar'ın henüz bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki menfeze uçtu. Kazada sürücü Sadık Salar ile aile fertlerinden 3'ü çocuk 5 kişi yol kenarındaki menfeze yuvarlandı. Hurdaya dönen minibüste bulunan 10 kişiden sürücü Sadık Salar ile 3'ü çocuk 5 kişi daha kaza yerinde öldü

UYUKLAMA YÜZÜNDEN 6 KİŞİ ÖLDÜ

Ağır yaralı 4 kişi de kaza yerine gönderilen ambulans helikopter ve diğer ambulanslarla Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.İlk belirlemelere göre sürücünün direksiyon başında uyuklamasının neden olduğu sanılan kazada, minibüste bulunan ve parçalanan ev eşyası, gıda maddeleri, bisiklet, çocuk mamaları, oyuncaklar geniş bir alana saçıldı.

Kaza yerinde savcının yaptığı incelemenin ardından Hakkari nüfusuna kayıtlı ölenlerin ve yaralananların kimlik tespiti işlemleri başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.