Yıldırım'dan yaralı askere telefon

Yıldırım'dan yaralı askere telefon
Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'da şehit ailelerini ziyaret etti, hastanede tedavi gören Jandarma Uzman Çavuş Ozan İmrek'i telefonla arayıp geçmiş olsun dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç ile Astsubay Uğur Fetih Özdemir'in ailelerini ziyaret etti ve hastanede tedavi gören Jandarma Uzman Çavuş Ozan İmrek ile telefonla görüştü.

Yıldırım, memleketi Erzincan'da şehit aileleriyle bir araya geldi. Van'ın Gürpınar ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında bölgeye intikal eden bir aracın kaza yapması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Fırat Kılıç'ın Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ailesinin evine gelen Yıldırım, Özal ve Azime Kılıç çifti ile görüştü.

Başbakan Yıldırım, daha sonra 17 Şubat'ta Ankara'daki bombalı terör saldırısında şehit olan Astsubay Uğur Fetih Özdemir'in ailesini Taksim Mahallesi'ndeki evine giderek, eşi Nurdan, annesi Cahide ve babası Lütfü Özdemir'e başsağlığı dileğinde bulundu.

Burada mahallesi sakinlerince karşılanan Yıldırım, vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara oyuncak dağıttı. Polis kıyafeti giyen 11 yaşındaki Galip Yayla ise asker selamı vererek, "Vatanı beklemeye yemin ettik" dedi.

Başbakan Yıldırım da çocukla sohbet etti ve onu öptü.

- YARALI ASKERE TELEFON

Binali Yıldırım, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yaralanan ve Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Jandarma Uzman Çavuş Ozan İmrek ile de telefonla görüştü, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başbakan Yıldırım'a ziyaretlerinde İçişleri Bakanı Efkan Ala ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.